Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Με πολυ αγαπη:*

YES,I"M BACK:3
Δεν γραφω και πολυ συχνα εδω,αλλα οταν εχω εμπνευση λεω να θυμηθω το blogακι μου:'3<3

Τελικα η ζωη μερικες φορες(για να μην πω παντα)παιζει πολυ περιεργα παιχνιδια!
Αρχικα,θελω πολυ να ευχαριστησω τις κολλητες μου Νινα-Στελλα και Κατερινα που ειναι παντα διπλα μου,με βοηθανε και γελανε μαζι μου!;3 Ξερουν αυτες!;)Θελω τους πω,οτι αυτο που γινετε τωρα,θα εξελιχθει λογικα οπως λετε.Και ειδικα η Νινα και η Κατερινα μου το λενε συνεχεια!Καλα,ενταξει δεν εχω προβλημα!

Σε αυτο το blog,πραγματικα θα γινω ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ!
Λοιπον,ειναι πολυ μαλακια αυτο το πραγμα.Οπως ειπα και νωριτερα στο Facebook,οταν καποιος μπαινει στη ζωη σου,και καλα στην κανει υπεροχη αλλα στην ουσια στην εχει γαμησει.Σου λεει ολα αυτα τα γλυκολογα και τα πιστευεις.Σου υποσχεται τοσα πολλα,και μετα αρχιδια.Νομιζες πως βρηκες τον πιο υπεροχο του κοσμου.Αλλα αυτος ειναι τοσο μαλακας που αλλαζει γνωμη σαν τα πουκαμισα.Εκει,συνηδητοποιεις οτι την εχεις πατησει αγρια μαζι του.Το ιδιο σου λεει κι αυτος.Αλλα δεν κανει τιποτα γι αυτο!Μετα απο λιγο καιρο,αρχιζεις να βαριεσαι,αλλα ακομα τον σκεφτεσαι.
Στο τελος,σε παραταει σαν να μην συνεβει τιποτα μεταξυ σας.Ναι.Αυτο ειναι αντρας ρε,το 'χεις.
Και μετα,εχει και παραπονο που χαθηκες.Σορρυ μωρο μου,δεν χαθηκα,με εχασες!Και πριν κανεις κατι,πρεπει να το σκευτεσαι.
Τωρα,σε αυτους που μου μπαινουν ξερετε που σας γραφω αγαπες ;* ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Ειμαι αυτη που ειμαι,δεν θα αλλαξω για κανενα σας! Tην γνωμη σας στον κωλο σας!:*
Αμα δεν με γουσταρετε,μην ασχολειστε μαζι μου :) Δεν θα ασχολειθω αλλο μαζι σας,εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω,με το να ασχολουμε με το μακρυ και το κοντο του καθενος.

Ηταν μια ιστορια που με εκανε να καταλαβω οτι δεν πρεπει να πιστευουμε σε λογια που δεν εχουν καμια βαση.Και ποτε δεν ξερουμε απο που θα σου'ρθει.Πειτε οτι θελετε για μενα,ειδικα εσεις οι 3,ξερετε ποιοι ειστε,πραγματικα,σας εχω γραμμενους πολυ χαμηλα!
Αυτοι που με ξερουν ειναι διπλα μου,δεν εχω αναγκη κανενα απο εσας,ο καθενας την παρεα του!

 Υ.Γ.1:Εσυ τωρα που το διαβαζεις και με βριζεις,πραγματικα ΧΕΣΤΗΚΑ!
Υ.Γ.2:Οποιος το διαβαζει και συμφωνει,καλα κανει!;3
Υ.Γ.3:Και εσυ που το βλεπεις και λες ο,τι λες(ξερεις εσυ ποιος εισαι;3),και επειδη ξερω τι θα κανεις,συνεχισε μ'αρεσει!Και αντε,μας επριξες,οπως ειπα,περιμενω..Μηνυμα(1) ;3

Την αγαπη μου! :*