Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ησουν..-Εισαι ο,τι εψαχνα να βρω..

Αφου εκανα καινουριο blog,ειπα να γραψω την πρωτη μου αναρτηση,και να εχει σχεση με σενα....

Πριν 1,5 μηνα περιπου,ειπαμε το πρωτο γεια...ποιος θα μου ελεγε οτι θα καταληγαμε εδω,και εγω θα ημουν σε μια τετοια κατασταση..
Ενταξει ρε παιδι μου,ησουν ωραιος,μ'αρεσες,αλλα ελεγα σιγα,εσωτερικα κανενας μαλακας θα ειναι παλι!Αλλα οχι..αυτη τη φορα,εκανα λαθος!
Αφου λοιπον μιλουσαμε καθε μερα,οταν περασαν οι πρωτες 3-4 μερες,καταλαβα οτι δεν εισαι σαν τους αλλους..Αρχισες να μ'αρεσεις παρα πολυ,εσωτερικα τουλαχιστον,γιατι δεν σε ειχα δει απο κοντα.Ησουν τοσο υπεροχος,τοσο τελειος τοσο διαφορετικος απο τους αλλους!Ανυπομονουσα να ερθει το βραδυ για να μιλησουμε,δεν ηθελα να ξημερωσει ποτε..Αφου λοιπον ανταλλαξαμε και τηλεφωνα,μιλουσαμε ασταματητα ολη μερα..Πιστευα οτι δεν θα εβρισκα κανενα αλλο σαν εσενα,οτι ησουν μοναδικος,υπεροχος,φανταστικος σε ολα!Και ακομα το πιστευω!
Καταβαθως ηξερα οτι καποια στιγμη θα μου συνεβαινε αυτο που μου συμβαινει τωρα,αλλα δεν ηθελα και ουτε θελω να το παραδεχτω!Και μετα ηρθε αυτο..[οσοι ξερουν,ξερουν]
Η αληθεια ειναι,οτι ναι,ζηλεψα,νευριασα,ξενερωσα και ακομα κανω το ιδιο!Αλλα οκ,δεν ειχα προβλημα,αφου περνας καλα,ολα οκ!Δεν ηθελα και ουτε θελω να προκαλεσω κανενα προβλημα..
Αφου λοιπον συναντηθηκαμε,μπορω να πω οτι οκ,ησουν περιπου οπως σε περιμενα..για μενα δεν ξερω!Την δευτερη φορα ομως...συνειδητοποιησα οτι εισαι πραγματικα τελειος,τουλαχιστον για τα γουστα μου..το μονο προβλημα ηταν οτι δεν αποφασιζες!
Θυμαμαι οσα λεγαμε,οσα μου ελεγες..Ο,τι θα εκανες τα παντα για μενα..οτι ακομα και τωρα,ας λεμε οτι λεμε για πλακα..Και τωρα τι?Τα ξεχασες ολα αυτα?Εγω ομως δεν τα ξεχασα...Με ολα αυτα τα υπεροχα λογια σου με εκανες και κολλησα μαζι σου!Με εκανες να μην μπορω να σκεφτομαι τιποτα αλλο ολη μερα παρα μονο εσενα!Εσενα,εσενα τον υπεροχο,τον τελειο,τον πιο φανταστικο ανθρωπο στον κοσμο..Πιστευα οτι βρηκα καποιον που μπορω να εμπιστευομαι,οτι θα εκανα ο,τι ηθελε και ηθελα μαζι του!Οτι θα περνουσα μαζι του τις πιο τελειες στιγμες..Οτι δεν υπαρχει αλλος σαν αυτον στον κοσμο! Και οντως δεν υπαρχει!
Και τωρα,ειμαι σε αυτη την κατασταση..Κολλημενη ασχημα μαζι σου..
Πραγματικα,μαζι σου,ή για σενα,θα εφτανα μεχρι το τελος του κοσμου..
Και το μονο που θελω ειναι μην χαθεις απο την ζωη μου..Καθε φορα που μιλουσαμε,μου εφτιαχνες την διαθεση..μονο και μονο με ενα σου ''γεια''..και τωρα με το ζορι και αυτο..Γιατι?ΓΙΑΤΙ?Ενα μεγαλο γιατι εχει γεμισει το μυαλο μου..Θελω να συνεχισουμε να μιλαμε οπως παλια,γιατι μου εχουν λειψει τα παντα,και ξερω οτι εχουν λειψει και σε εσενα..ΤΟ ΞΕΡΩ!
Παντως,με το κατορθωμα αυτο,που με εκανες να κολλησω ετσι μαζι σου και τωρα γιναμε ετσι με εχεις ξεκανει..Εγω θα ειμαι εδω και θα σε περιμενω..και ο,τι σου ειχα πει,ειναι αληθεια,(παρολο που σου ελεγα και μαλακιες μετα,ο,τι ελεγα,καταλαβαινεις τι,το πιστευα!)και ο,τι ηθελες εσυ θα το εκανα!Και θα το κανω..Πρωτη φορα βρισκομαι σε τετοια κατασταση,τοσο κολλημενη..Και δεν θελω να γινω κακια,αλλα θελω,θελω πολυ να γινουν ολα οπως παλια,θελω να ειμαι μαζι σου,θελω να φτασω μαζι σου μεχρι το τελος..γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος σαν και εσενα..ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
Μου λειπεις,εσυ,και ο,τι λεγαμε.Σε παρακαλω,ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.Mεινε εδω.
Εισαι αυτος ο ''πριγκιπας''που η καθε μια μας ψαχνει..και τωρα που σε βρηκα σε χανω!Και οχι,δεν θελω!
Ελπιζω να το δεις,και να καταλαβεις οτι αισθανομαι για σενα..αυτα τα πραγματα που δεν μπορω να σου πω..